Current track

Title

Artist


Incendiu la un apartament de bloc din Piatra Neamț: persoane evacuate și altele intoxicate cu monoxid de carbon

#Postat de on ianuarie 2, 2020

Incendiu la un apartament de bloc din Piatra Neamț: persoane evacuate și altele intoxicate cu monoxid de carbon

În această dimineață (2 decembrie), un incendiu a izbucnit la un apartament de bloc din municipiul Piatra Neamț, de pe str Aleea Ulmiilor. Din nefericire, două persoane, proprietarii apartamentului au suferit ușoare intoxicații cu monoxid de carbon, aceștia fiind transportați la spital. Alte 28 de persoane au fost evacuate de pompieri.

 

foto cu caracter ilustrativ

La fața locului s-au deplasat de urgență pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț cu  autospecială de lucru la înălțime, două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

,,Incendiul se manifesta cu degajare mare de fum. O femeie a suferit un atac de panică și i s-a acordat ajutor medical la fata locului. Alte două persoane de la etajul al doilea au fost scoase de pompieri cu autoscara. Persoanele de pe casa scării s-au autoevacuat sau au fost evacuate de către pompieri. În total au fost aproximativ 20 adulți și 8 copii. De asemenea, echipjale de la SAJ au preluat 2 minori și un adult, cu atacuri de panică și ușor intoxicați cu fum, pe care îi transportă la spital”, a declarat Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

În urma incendiului au ars bunuri materiale din bucătărie și hol.

Articolul Incendiu la un apartament de bloc din Piatra Neamț: persoane evacuate și altele intoxicate cu monoxid de carbon apare prima dată în Jurnal de Neamt.