Current track

Title

Artist


Incendiu la cumpăna dintre ani, la o gospodărie din localitatea Zahareşti, comuna Stroieşti

#Postat de on ianuarie 1, 2020

Astă-noapte, chiar la cumpăna dintre ani, în jurul orei 0.55, a fost iniţiat un apel la 112, despre producerea unui incendiu, la o gospodărie din localitatea Zahareşti, comuna Stroieşti.

Imediat au intervenit militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava, cu 3 autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD. La sosirea echipajelor, ardeau construcţiile din gospodărie, cu pericol de propagare la vecinătăţi. S-a lucrat întreaga noapte, astfel că incendiul a fost lichidat la ora 5.25.

Au ars : depozitul de furaje pe o suprafaţă de 100 mp, adăpostul de animale pe o suprafaţă de 50 mp, acoperişul casei de locuit pe 60 mp, pereţii casei pe 15 mp, circa 20 de tone de fân, 2 tone de paie, 3 tone coceni de porumb şi alte bunuri. S-au degradat pereţii şi planşeul casei pe o suprafaţă de 100 mp, elemente de tâmplărie din PVC, obiecte de mobilier.

Conform declaraţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al ISU Bucovina Suceava, domnul slt. Alin Găleată, flăcările au izbucnit din depozitul de furaje, cel mai probabil din cauza utilizării necorespunzătoare a unor materiale pirotehnice ( petarde, pocnitori sau artificii )

Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat două case de locuit şi o anexă, aflate în imdeiata apropiere. Au mai fost salvate şi animalele din gospodărie ( un cal, un viţel, trei porci şi două vaci )

     Sursa : ISU Bucovina Suceava

The post Incendiu la cumpăna dintre ani, la o gospodărie din localitatea Zahareşti, comuna Stroieşti appeared first on JurnaldeRadauti.ro.