Current track

Title

Artist


Urmează cea mai incendiară ședință de Consiliu Local, din 2019

#Postat de on decembrie 17, 2019

După cum ați citit în urmă cu câteva zile, primarul municipiului Bacău, Cosmin Necula a promis teren gratuit tinerilor pana în 35 de ani. De fapt, o aplicare a legii 15/2003. Toate aceste se pot întâmpla doar dacă membrii consiliului local aprobă proiectul. Lucru greu de crezut având în vedere disensiunile și contrele din ultimele luni.

Recent, primarul Cosmin Necula a organizat o dezbatere publică, unde au venit foarte mulți oameni. În timpul discuțiilor a îndemnat toți oamenii să vină la următoarea ședință de C.L. Desigur, acest lucru va crea o presiune mai mare asupra consiliului. Nu este prima dată când sunt invitați oameni din exterior, care au interes asupra subiectelor de pe ordinea de zi.

Consilierii sunt toți în opoziție față de primar, mai ales după aderarea sa la alt partid politic. Dacă proiectul ar trece, ar însemna un câștig mare de imagine pentru primar.

MIZA – CAPITAL ELECTORAL

Ședința de Consiliu Local va avea loc până la finalul lunii decembrie 2019 iar ulterior, dacă proiectul va fi aprobat, se va anunța un termen pentru începerea depunerii dosarelor.

”Așa cum am discutat și la dezbaterea publică, vă voi anunța data și ora la care va avea loc ședința de Consiliu Local. Vă promit că va fi o oră accesibilă astfel încât să puteți participa toți cei care vă doriți acest lucru”, a scris Cosmin Necula, pe facebook.

Vom vedea cum va ieși.

 

The post Urmează cea mai incendiară ședință de Consiliu Local, din 2019 appeared first on JurnaldeBacau.ro.