Current track

Title

Artist


Municipiul Piatra Neamț, gazdă pentru meciul România-China din Cupa Davis

#Postat de on decembrie 9, 2019

Municipiul Piatra Neamț, gazdă pentru meciul România-China din Cupa Davis

În perioada 6 – 7 martie 2020, municipiul Piatra-Neamț va găzdui întâlnirea de Cupa Davis, dintre echipele naționale ale României și Chinei, din play-off-ul Grupei Mondiale I. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalentă din Piatra Neamț.

 

foto: facebook

Piatra Neamț, ,,capitala” tenisului masculin românesc

 

Mulțumesc Federației Române de Tenis pentru cuvintele frumoase și pentru faptul că au ales Piatra-Neamț. Suntem onorați că pentru al treilea an consecutiv gazduim o etapă de Cupa Davis“, a declarat primarul Dragoș Chitic.

 

Echipa de Cupa Davis a României reprezintă România în competiția de tenis Cupa Davis, fiind guvernată de Federația Română de Tenis. România a ajuns pe locul doi de trei ori, fiind una dintre singurele trei țări care au ajuns în finală de trei ori, dar nu au câștigat niciodată (celelalte două fiind India și Belgia).

 

„Orașul Piatra-Neamț a devenit o gazdă tradițională a echipei de Cupa Davis a României și suntem, deja, la a treia întâlnire pe care o disputăm aici, în special pentru că implicarea autorităților locale a fost tot timpul la înălțime. De fiecare dată ne-am simțit aici ca acasă și ne bucurăm că vom juca acest meci în Sala Polivalentă din Piatra-Neamț”, a declarat Răzvan Itu, Director General al Federației Române de Tenis.

Articolul Municipiul Piatra Neamț, gazdă pentru meciul România-China din Cupa Davis apare prima dată în Jurnal de Neamt.