Current track

Title

Artist


Reîncep lucrările la Spitalul Municipal Bacău. S-a semnat contractul! Live video & foto

#Postat de on octombrie 8, 2019

Într-o conferință de presă, marți, 8 octombrie 2019, la Spitalul Municipal Bacău a avut loc semnarea contractului: Servicii de proiectare, expertiză tehnică și asistență tehnică din partea proiectantului, aferente lucrărilor rămase de executat la obiectivul de investiții “Construire Spital Municipal Bacău”.
Contractul a fost semnat de primarul Municipiului Bacău, dl.Cosmin Necula, și  reprezentanții asocierii 3TI Progetti Italia – Ingegneria Integrata S.P.A.- Popaescu & CO S.R.L.  
Pe baza avizului de la Direcția de Sănătate Publică, Primăria Bacău a contractat proiectarea lucrărilor necesare finalizării Spitalului Municipal.
Pentru terminarea spitalului este nevoie de 40 de milioane de lei, din care există aproximativ jumătate din sumă. Restul banilor ar urma să fie alocați în bugetul pe 2020. Primarul a precizat că spitalul va fi finalizat în circa un an și șase luni. Societatea de Servicii Publice Municipale va începe în câteva zile amenajarea parcării dar si lucrările de la spital.
Municipalitatea dorește să câștige în instanță, suma de 35 de milioane de lei de la constructor. Următorul termen de judecată va fi în noiembrie 2019.
„După ce terminăm lucrările, vom da Guvernului cheile spitalului”, a spus primarul Necula.






The post Reîncep lucrările la Spitalul Municipal Bacău. S-a semnat contractul! Live video & foto appeared first on JurnaldeBacau.ro.