Current track

Title

Artist


Nu uitați, mâine mergem la meci! Dragi suporteri, bucovinenii noștri au nevoie de susținerea noastră. Hai Bucovina!

#Postat de on octombrie 4, 2019

Dragi suporteri ai echipei locale de fotbal CSM Bucovina Rădăuți mâine începând cu orele 15.00, suntem deja în tribune,da?
Echipa noastră are un examen dificil în compania oaspeților de la Oțelul Galați, meci conând pentru etapa a VII, Seria I, Liga a IIIa de fotbal. Echipa oaspete este în spatele băieților noștri adică pe locul doi suntem noi și pe trei, echipa gălățeană.
Echipa noastră, pregătită de Dorin Goian și Daniel Bălan, parcurge o perioadă foarte prielnică, acumulând până în prezent 15 puncte, având 5 victorii și o înfrângere și suflând în ceafă liderului la zi, Aerostar Bacău! De cealaltă parte, Oțelarii, au trase la indigo rezultatele Bucovinei Rădăuți, mai exact, gălățenii au acumulate 15 puncte, având același număr de victorii, respectiv o înfrângere, ca și echipa noastră!
În etapa precedentă, Bucovina Rădăuți s-a impus la limită, scor 0-1 pe terenul celor de la KSE Târgu Secuiesc, în timp ce Oțelul Galați a învins-o la scor de ne prezentare (3-0) pe Șomuz Fălticeni! În ultimele două întâlnirii dintre cele două formații, datând din sezonul competițional precedent, Oțelul Galați ne-a învins în ambele meciuri, cu același scor, de 1-0!
Vă așteptăm sâmbătă, începând cu ora 15:00 să fiți alături de noi și să ne încurajați spre un nou succes, după cum am mai și zis, rolul vostru, al spectatorilor este unul elementar în economia unui joc!!!
HAI BUCOVINA!
           Sursa și foto : Cristi Plosceac

The post Nu uitați, mâine mergem la meci! Dragi suporteri, bucovinenii noștri au nevoie de susținerea noastră. Hai Bucovina! appeared first on JurnaldeRadauti.ro.