Current track

Title

Artist


ZIUA EUROPEANĂ A LIMBILOR, sărbătorită astăzi la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă”, Rădăuţi

#Postat de on septembrie 26, 2019

Astăzi, joi 26 septembrie 2019, la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuţi, s-a sărbătorit cu bucurie şi exuberanţa specifică dibacilor elevi de la această şcoală rădăuţeană, ZIUA EUROPEANĂ A LIMBILOR. 
Din postarea de pe fb a acestei instituţii de învăţământ mai aflăm un lucru foarte important şi anume faptul că Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă” Rădăuţi este, de șase ani, centru de pregătire pentru examenele Cambridge Young Learners şi Preliminary.
,,Este un prilej pentru noi, alături de şcoli din alte state membre ale Consiliului Europei, de a conştientiza importanţa cunoaşterii unei limbi străine pentru asigurarea successului pe plan personal şi profesional al fiecărui elev. Anul acesta, 50 de elevi din clasele II- VIII au susţinut cu succes un astfel de examen cu sprijinul BRITISH COUNCIL și al coordonatorului centrului, prof. Cosovanu Natalia.”, se mai arată în postare.

Sursa şi foto : Pagina de fb a Şcolii Gimnaziale „Bogdan Vodă” Rădăuţi
Jurnal de Rădăuţi adreseasă felicitări întregului corp profesoral, elevilor pentru marcarea cu cinste şi responsabilitate a acestui interesant proiect european.

The post ZIUA EUROPEANĂ A LIMBILOR, sărbătorită astăzi la Şcoala Gimnazială „Bogdan Vodă”, Rădăuţi appeared first on JurnaldeRadauti.ro.