Current track

Title

Artist


La Bilca, omul sfinţeşte locul. Parcul Prieteniei şi-a deschis porţile după 9 luni de muncă

#Postat de on septembrie 10, 2019

,,….Parcul Prieteniei și-a deschis ieri ( 8 septembrie n.n. ) porțile, în prezența a peste 200 de săteni, tineri și adulți. Spațiul cuprinde alei din piatră, băncuțe care te îndeamnă să te odihnești la umbra copacilor înalți, teren de volei, teren de fotbal, spațiu de joacă pentru copii, zonă pentru grătare, un foișor, zonă pentru foc de tabără și chiar o zonă pentru proiecții în aer liber, toate realizate la inițiativa și prin implicarea unor oameni care au înțeles că au și ei o responsabilitate pentru felul în care arată comuna lor și n-au mai stat pe gânduri. 
La final, unul dintre tinerii participanți a făcut o donație pentru acoperirea cheltuielilor parcului și mi-a spus: „Donez acești bani pentru că nu vreau ca al meu copil să mai fie nevoit să plece din țară când va fi mare”. M-a pătruns un fior.
Cert e că se poate. Oamenii cu inițiativă transformă comunitatea….,,

Aceste cuvinte aparţin prietenului nostru, dragul Luca Ciubotaru care din nou îşi lasă încălţările de Capitală şi urcă spre Bilcuţa lui dragă spre a fi prezent alături de ceilalţi fii ai satului la deschiderea, după 9 luni de muncă a Parcului Prieteniei. Îi felicităm pe aceşti oameni minunaţi care arată tuturor că prin voinţă şi dragoste pentru locurile natale se pot realiza lucruri frumoase. Felicitări tuturor care au muncit acolo, succes şi să dea Domnul ca acolo să se întâmple doar lucruri frumoase.

 

Sursa şi foto : Luca Ciubotaru. Mulţumim!

The post La Bilca, omul sfinţeşte locul. Parcul Prieteniei şi-a deschis porţile după 9 luni de muncă appeared first on JurnaldeRadauti.ro.