Current track

Title

Artist


Trei incendii pe raza judeţului. Foto şi Video

#Postat de on septembrie 4, 2019

Incendiu în localitatea Brodina
03.09.2019, ora anunțării la 112 – 19:10
Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus au intervenit cu o autospecială
pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un buldoexcavator, aflat în curtea Primăriei Brodina.
La sosirea echipajului, flăcările se manifestau în cabina vehiculului și la un stâlp de
curent electric din lemn, cu pericol de propagare la locuințele învecinate și la autoturismele parcate în apropiere. Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unui scurtcircuit electric produs în urma unei defecțiuni la buldoexcavator.
Au ars elemente combustibile din cabină și baza stâlpului. S-au degradat stâlpul și
lampa pentru iluminat public de pe acesta. Nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuințele învecinate și autoturismele parcate în apropiere.
Incendiu în localitatea Plutonița
04.09.2019, ora anunțării la 112 – 1:24
Pompierii Militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit cu 3 autospeciale și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă din satul Plutonița, orașul Frasin. La sosirea echipajelor, ardeau generalizat etajul și acoperișul clădirii, cu pericol de propagare la casele învecinate.
Incendiul a fost lichidat la ora 4:25.
Au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de 120 mp, etajul și bunuri din interior
(aparatură electrocasnică, obiecte de mobilier, tâmplărie din lemn stratificat și PVC și altele). S-au degradat pereții construcției și planșeele de la parter. Incendiul a izbucnit din podul casei, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.
Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuințele învecinate.
  • Incendiu în localitatea Poiana Stampei
    04.09.2019, ora anunțării la 112 – 5:15
    Pompierii Militari ai Punctului de Lucru Poiana Stampei și ai Detașamentului Vatra Dornei, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Poiana Stampei, au intervenit cu 3 autospeciale de stingere, o ambulanță SMURD și un buldoexcavator pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un autotren, pe raza comunei Poiana Stampei, DN17 Km116+450.
    La sosirea echipajelor, ardeau generalizat capul tractor și remorca, cu pericol de propagare la fondul forestier. Au ars autotrenul și încărcătura aferentă (piese auto). Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza unor scântei mecanice provenite înurma unei defecțiuni la motorul autovehiculului. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat fondul forestier din apropiere.
    Sursa : ISU Bucovina Suceava, purtător de cuvânt slt. Alin Găleată. Mulţumim!

The post Trei incendii pe raza judeţului. Foto şi Video appeared first on JurnaldeRadauti.ro.