Current track

Title

Artist


Imagine spectaculoasă! Întâlnire cu doi pui de râs într-o pădure din Neamț (VIDEO)

#Postat de on septembrie 3, 2019

Imagine spectaculoasă! Întâlnire cu doi pui de râs într-o pădure din Neamț (VIDEO)

Marți, 3 septembrie 2019, cei din cadrul Direcției Silvice Neamț au avut parte de o întâlnire aparte cu doi pui de râs într-o pădure administrată de aceștia.

 

captură print

,,Întâlnire inedită cu doi pui de râs în pădurile din munții Neamțului. Colegii noștri de la Direcția Silvică Neamț se aflau într-o acțiune de monitorizare, când au descoperit pe malul unui râu de munte doi pui de râs. Silvicultorii Romsilva s-au retras și i-au supravegheat, de la distanță, până ce femela și-a recuperat în siguranță cei doi pui și a plecat cu ei în pădure”, este mesajul transmis de Romsilva.

Întâlnire cu doi pui de râs într-o pădure administrată de Direcția Silvică Neamț din cadrul Romsilva

Întâlnire inedită cu doi pui de râs în pădurile din munții Neamțului.Colegii noștri de la Direcția Silvică Neamț se aflau într-o acțiune de monitorizare, când au descoperit pe malul unui râu de munte doi pui de râs.Silvicultorii Romsilva s-au retras și i-au supravegheat, de la distanță, până ce femela și-a recuperat în siguranță cei doi pui și a plecat cu ei în pădure.*****Meeting two lynx cubs into a forest in the Neamț mountains. #DezvoltareDurabilă #ConteazăPentruViitor #Silvicultură #Neamț

Publicată de Regia Nationala a Padurilor – Romsilva pe Marţi, 3 septembrie 2019

 

Video-ul a strâns rapid sute de distribuiri și de aprecieri pe rețelele de socializare, și asta pentru că, cu așa ceva nu te întâlnești în fiecare zi.

Articolul Imagine spectaculoasă! Întâlnire cu doi pui de râs într-o pădure din Neamț (VIDEO) apare prima dată în Jurnal de Neamt.