Current track

Title

Artist


Care este procentul real, de construcție, al Centurii Bacăului?

#Postat de on iulie 8, 2019

Nu contesta nimeni faptul ca avem un constructor foarte serios pe santierul centurii din Bacau, dar se poate observa cum unora le place sa arunce cu procente aleatorii.

De la 10% in luna aprilie la 25% luna mai, ajungem chiar la 30% la finalul lunii iunie, după spusele ministrului Cuc. Oficial insa in „raportul” lunar al CNAIR  procentul de executie „oficial” este de 12% pentru luna iunie 2019 (financiar este 0%). Daca cifrele oficialilor se bat cap in cap, norocul nostru este ca avem in santier un constructor serios ce lucreaza pe intreaga zona a proiectului acolo unde terenul este liber de sarcina iar progresul chiar este vizibil din ochi cel putin acolo unde santierul poate fi observat din mers de cei ce tranziteaza Bacaul.

Pagina de socializare Monitorizare V.O. spune că între timp, licitatia pentru Supervizarea proiectarii si executiei variantei de ocolire Bacau [CN1008713] a ajuns cu termenul de depunere a ofertelor la data de 09.07.2019. Poate ca CNAIR va reusi totusi sa finalizeze licitatia si sa aleaga un consultant inainte ca UMB sa termine de construit centura.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *