Current track

Title

Artist


Așa-zisa alimentație, care ucide lent. Tu știi ce mai mănânci?

#Postat de on iunie 19, 2019

Henry Alfred Kissinger (născut: Heinz Alfred Kissinger, n. 27 mai 1923, în Bavaria) a fost secretar de stat al Statelor Unite și consilier pe probleme de securitate națională în timpul președinției lui Richard Nixon și a lui Gerald Ford. A jucat un rol cheie în diplomația mondială între 1969 și 1977. În anul 1973 i-a fost acordat, alături de generalul vietnamez Le Duc Tho, Premiul Nobil pentru Pace pentru contribuția sa decisivă la încetarea devastatorului conflict din Vietnam…………………………..Henry Kissinger a devenit un oficial de rang înalt al organizației evreiești B’nai B’rith și, de asemenea, membru al  și al grupului Bilderberg și al Comisiei Trilaterale. Aparține Marii Loji francmasonice elvețiene Alpina, Clubului elitist Bohemian și este un membru al Cluburilor Phi Beta Cappa, Cosmos, Federal City și Century.
Acest om spunea printre altele, la un moment dat : „Controlaţi hrana şi veţi controla populaţia” – (Henry Kissinger)
Nu trebuie să stai toată ziua cu nasul la televizor, sau pe rețelele de socializare ca să observi pe pielea ta, în stomacul și creierul tău că mâncarea, hrana în general nu mai este cea de odinioară adică sățioasă și gustoasă. Sunt niște așa-ziși oameni, super bogați și super influenți, majoritatea apărținători ai lojelor masonice, care dictează asupra vieții noastre de zi cu zi, ce să mâncăm, cum să fim controlați și încotro s-o apucăm. Aceste personaje majoritatea trecute de 50 de ani, consideră că populația globului a devenit prea mare și mai trebuie exterminată, trebuie selectată. Ei, au dat numele acestui program de purificare a populației, „Codex Alimentarius” . Este numele unui pachet de norme şi legi privind producerea, furnizarea si consumarea alimentelor de către populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural şi ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice sau modificate genetic etc. Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la circa doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de către forţele oculte.
Cuvântul latin „codex” desemna în antichitate echivalentul unei cărţi din zilele noastre,una dintre primele forme de carte cunoscute şi utilizate în Imperiul Roman şi în general în culturile eurasiatice.
Cei dintre noi care astăzi, au cel puțin 35 de ani știu foarte bine ce spun. Mâncarea deși puțină și pe cartelă, în România era sănătoasă, produsă în grădinile încă nepoluate, ale românului obișnuit cu greul. Ceușescu știa foarte bine faptul că masonii lucrează necontenit și alocă sume importante de bani pentru crearea în laboratoare a surogatelor alimentare și mai știa Ceaușescu că nu va trece multă vreme până ce marii moguli mondiali ne vor ataca și țărișoara noastră ( prin Banca Mondială, O.N.U., etc )
S-a terminat cu gustul legumelor de altă dată. E de ajuns să pășești la standul de Legume-Fructe din marile market-uri, este de ajuns să treci pe la stand-urile de fast-food. Ulei prăjit, plastic, apă colorată, menite să ucidă și să subjuge papilele noastre gustative. Comisia asta care se ocupă de hrana noastră, vezi uciderea noastră lentă, a fost înfiinţată în anul 1963 ca rezultat al rezoluţiilor ce au fost adoptate în anul 1961 la o conferinţă a Organizaţiei pentru Alimentaţie şi Agricultură (Food and Agriculture Organization – FAO), iar în prezent este finanţată în comun de către Organizaţia Mondială a Sănătăţii (World Health Organization – WHO) şi de către Organizaţia pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) a Naţiunilor Unite.
ATENȚIE ! Organizația Mondială de Comerț amendează fără milă țările care nu importă anumite produse modificate genetic sau tratate chimic, lucruri declarate de Codex drept legale. Experimentul „Codex Alimentarius” a început cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat de… UE sa înceapă implementarea „Codexului”. Președintele Traian Băsescu a fost singurul șef de stat care a aprobat, într-un timp record, ca România să servească drept cobai pentru studiul  produsului toxic, numit INITIUM, iar cel care s-a implicat în această implementare a fost ministrul agriculturii de atunci, prin ale cărui firme s-a şi comercializat produsul. După ce acesta a fost experimentat în România, a urmat utilizarea lui si în alte 165 de state semnatare (95% din populația planetei) precum: Olanda, Germania, Franta, SUA, Canada si Marea Britanie.
În concluzie, se dau lupte mari pentru introducerea O.M.G.-urilor, care ca niște căpușe vor intra lent în sistemul administrativ pentru a dicta ordinele primite de la mai marii lumii. Produsele modificate genetic  (OMG) au început să intre pe piaţă începând cu anii 1990, mai ales în S.U.A. De altfel, este extrem de grăitor felul în care ele s-au impus pe piaţa americană. Alimentele modificate genetic sunt adevărate bombe alimentare cu efecte adverse asupra oamenilor încă neştiute (având în vedere că sunt folosite doar de circa 15 ani) și sunt justificate de elitele mondialiste (conducătorii O.M.C., Codex Alimentarius, Comisia Europeană, şefii statelor europene) prin „combaterea foametei”, fiind descrise ca o soluţie miraculoasă la „pericolul suprapopulării planetei”.
În realitate, foametea mondială este doar rezultatul împărţirii inechitabile a resurselor şi a hranei .
Șantajul politic. O adevărată tragedie a rezultat în momentul în care una din aceste ţări, Zambia, a refuzat să mai primească porumb modificat genetic, marca Monsanto, de la O.N.U. Drept pedeapsă, „programul de ajutorare” a încetat şi ţara s-a afundat într-o foamete cumplită! După doi ani de foamete (2003-2004), oficialii Zambiei s-au văzut nevoiţi să cedeze şantajului O.N.U./S.U.A., acceptând „ajutorul” reprezentat de alimentele modificate genetic. Și exemplele pot continua.
Dragă române, caută să nu-ți vinzi ieftin pământul și mai treci și tu pe la sat, să vezi ce mai fac păsările, vitele din grajd, bobocii de gâscă și de rață, vezi cum cresc răsadurile…..alea din amintirile tale cu bunici frumoși și buni. În rest, vigilență maximă.

 

Iulian Iustin Melinte, Rădăuți !

Sursa : ,,Cer și Pământ Românesc”


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *