Current track

Title

Artist


Leul Bucovinei, Rayko Ionel Leviţchi ,,The Lion”, din nou în ring

#Postat de on iunie 17, 2019

Pe data de 21 iunie a.c., sportivul rădăuțean  Rayko Ionel Leviţchi zis ,,The Lion” va urca din nou în ringul de box, în meciul principal al galei Golden Gloves Boxing din Londra.
Contactat pe fb de Jurnal de Rădăuți, luptătorul nostru cu care ne mândrim, The Lion, ne-a declarat că va lupta cu un englez, un favorit local, lucru care nu-l sperie pentru că  în Anglia a luptat mereu împotriva londonezilor și asta îl va motiva și mai tare. Nu își face griji că timpul ar fi prea scurt până la meci, având în vedere faptul că se antrenează zilnic și are un tonus bun. Vineri, 21 iunie Ionel Levițchi, va reprezenta în luptă, clubul Dragon Team Rădăuţi, unde a fost antrenat de nu mai puțin celebrul, Daniel Ungureanu.
Ca de fiecare dată, la ora meciului bucovinenii de acasă îi vor ține pumnii și se vor ruga pentru Leul lor, iar în sală vor fi foarte mulți români, pentru a-l susține. Fiind un om credincios, la final, luptătorul nostru ne-a salutat încheind cu creștinescul ,,Doamne ajută”. Așa îți spunem și noi românii de acasă sau de oriunde, Leule: Succes și Doamne ajută, băitan! Fortza, The Lion!

 

Iulian Iustin Melinte, Rădăuți


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *