Current track

Title

Artist


Caz complex cu final fericit la Urologia Spitalului Județean Bacău

#Postat de on aprilie 26, 2019

La Secția de Urologie a Spitalului Județean de Urgență Bacău s-a prezentat un pacient de 73 de ani, care a venit la spital cu un cancer de prostată și a fost operat.

Pe parcursul investigațiilor medicale i s-a depistat și o tumoră de vezică urinara, care a fost și aceasta rezolvată. Doctorul Alexandru Angheluș, medic primar, șeful Secției de Urologie a spitalului băcăuan, cel care l-a operat pe pacient a explicat in cadrul unei conferinte de presă, cazul domnului Mihai Breahnă, de 73 de ani, care locuiește în Bacău și a fost de profesie șofer. Un caz foarte rar, cu tumori sincrone pe aparatul renal. Un caz cu foarte multe riscuri, deoarece in timpul prostatectomiei sunt multe riscuri la pacienții mai in varsta.

În Secția de Urologie se internează lunar în jur de 150 de pacienți.

Dr. Ioana Raluca Dinu, medic primar, directorul medical al Spitalului Județean de Urgență Bacău a declarat faptul că atunci când vorbim de depistarea unei tumori, intervine o echipa oncologică, formată din specialiști și că în Spitalul Județean de Urgență Bacău se efectuează și o astfel de patologie complexă, accesibilă de obicei în clinici universitare.

Doamna Doctor Oana Mardare, medic primar Anestezie și Terapie Intensivă a declarat faptul că intervenția a fost complexă, a durat  4 ore si jumatate, a necesitat reechilibrare hidrică și sanguină, iar apoi a fost transferat în stare bună pe secție, unde dupa 11 zile a fost externat.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *