Current track

Title

Artist


Bărbați din Vînători-Neamț, arestați pentru tulburarea liniștii publice

#Postat de on februarie 26, 2019

Bărbați din Vînători-Neamț, arestați pentru tulburarea liniștii publice

Doi bărbați de 36, respectiv 41 de ani, din localitatea Vînători-Neamț au fost reținuți de polițiști după ce au tulburat ordinea și liniștea publică de pe strada Mihai Eminescu din Târgu-Neamț. Se pare că aceștia au lovit cu pumnii trei tineri de 16, 24 și 27 de ani, toți din Vânători-Neamț, și totodată ar fi avariat un autoturism, ce era staționat.

,,La data de 11 februarie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Tîrgu-Neamț au fost sesizați despre faptul că pe strada Mihai Eminescu din Tîrgu-Neamț, a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Imediat, la faţa locului, s-a deplasat un echipaj de ordine publică, însoțit de o patrulă a poliției locale și un echipaj din cadrul I.J.J. Neamț, care au aplanat conflictul izbucnit, restabilind ordinea și liniștea publică.  Persoanele implicate în conflict au fost identificate de polițiști și conduse la sediul poliției în vederea audierii.

Din cercetările efectuate a reieșit că, pe fondul unui conflict izbucnit doi bărbați, de 36, respectiv 41 de ani, ambii din localitatea Vânători-Neamț ar fi lovit cu pumnii trei tineri, de 16, 24 și 27 de ani, toți din Vânători-Neamț, și totodată ar fi avariat un autoturism, ce era staționat”, a declarat purtătorul de cuvânt din cadrul IPJ Neamț.

În urma conflictului, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei doi bărbați, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamț.

 

Jurnal de Neamț


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *