Current track

Title

Artist


Lecții de educație Finlandeză la Bacău

#Postat de on februarie 25, 2019

Elena Lotrean, directorul executiv al Fundației Didactica, promotorul Școlii Primare Româno -Finlandeze Sibiu și al Finnish Teacher Training Centre, vine în Bacău. În data de 27 februarie, Elena va desfășura un workshop, în sala de conferințe a Hotelului Emd Academy, situat pe B-dul Unirii, Nr.43, Bacău. (zona podului de la Șerbănești)

24 de ani de voluntariat la nivel local, naţional şi european.

Managementul de proiect şi mediul ONG le-a luat cu asalt încă de la 14 ani. De atunci a adăugat experiență în companii şi organizaţii publice, din domeniul HORECA, resurse umane, business. A coordonat proiecte naţionale şi europene, a gestionat resurse umane în calitate de leader şi manager, a construit echipe şi organizaţii.

Cu peste 14 ani de experienţă în training în sectorul public, de afaceri şi neguvernamental, în ţară şi străinătate, peste 1000 de clienţi în training, este implicată în organizaţii de tineret la nivel naţional şi european cum ar fi Forumului Organizaţiilor de Tineret din România – FONGTR sau European Confederation of Youth Clubs, ECYC.

Elena este formator acreditat, practician certificat LAB Profile, consultant Belbin Team Roles, coach acreditat Coaching with Enneagram şi 5AM Coaching.

Ce își propune workshopul?

Să te poarte într-o călătorie care să te ajute să conștientizezi magiile pe care le poți crea ca profesor, prin învățarea experiențială, fundamentul sistemului educațional finlandez. De asemenea te ajută să identifici o serie de principii pe care le poți aplica și tu la clasă și să găseși cele mai potrivite forme de a le adapta, altfel spus magia pe care o ai deja și cum o poți amplifica.

Cu ce pleci de la Workshop?

Cu surse de inspirație pentru a-ți amplifica puterea baghetei magice de profesor.
Cu o serie de informații privind ce poți aplica la clasă pentru a crește armonios impactul actului tău educațional.
Cu informații despre programele Finnish Teacher Training Centre.

Facilitator:
Elena Lotreanhttp://teachertraining.ro/formatori/elena-lotrean-3/

Înscriere și taxa de participare:

Taxa de participare:
– 75 lei / persoană
– 100 lei / pentru două persoane
(NOTĂ: Este necesar ca ambii participanți să completeze formularul de înscriere).
Taxa nu se returnează în cazul neparticipării.


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *