Current track

Title

Artist


DRAMA BĂRBATULUI “ PĂIANJEN” DIN JUDEȚUL VASLUI. ORICE AJUTOR ESTE BINEVENIT!

#Postat de on decembrie 13, 2018

Satul Pușcași, județul Vaslui, anul 2018.După ce toată țara a sărit în ajutorul fetiței care își dorea să mănânce “ friptură cu piureu și salată”, un alt caz descoperit de Bogdan de la “ Casa Share” îți strânge inima.

 

 

Nu cerșește și e de un optimism care ar trebui să-l împrumutăm și noi.

Născut cu o malformație din naștere, bărbatul din Pușcași care nu are picioare drepte și folosește mușamaua să și le protejeze are nevoie de un scaun cu rotile și o cămăruță care să aibă energie electrică. Cazul a fost descoperit de Bogdan, de la “ Casa Share” .

“Nu are pensie “specială” cum au unii aleși, merge așa prin sat până la magazin 2 km!Și cred, pun pariu(n-am îndrăznit să-l întreb), că este chemat la comisie anual(nu cumva să-i crească picioarele drept)!

L-am zărit pe șosea și am coborât din mașină, am vorbit 5 min cu el, s-a bucurat și era foarte uimit că m-am dat jos din mașină să stau de vorbă cu el. L-am omenit cu ceva și mi-a zis zâmbind și cu o energie pozitivă de nedescris: Dumezeu să-ți dea sănătate!

Am mers la el acasă și m-am crucit ce am gasit! Încă un frate care zace la pat, amândoi într-o cameră friguroasă.

Plouă în casă, fara lumină, geamuri crăpate, frig în casă(nu au lemne), niste fasole aruncate într-un castron!

Trebuie neapărat ajutați! “ a postat pe “ Casa Share”, Bogdan.

Ultimul proiect al acestui om deosebit îl reprezintă căsuța Roxanei, fetița care își dorea să devină doctoriță. Acum, un alt suflet aflat în nevoie are nevoie de ajutorul nostru. Puteți dona 2 euro trimițând sms la 8844 cu mesajul “ casa”. Haideți ca împreună să facem o faptă bună!


Opiniile cititorului

Lasa un comentariu

Your email address will not be published. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *